Sajtos keksz recept |
|||||||
Sajtos keksz receptje, elkészítéseA lisztet a margarinnal elmorzsoljuk, hozzáadjuk a sajtot a tojássárgákat, a sütőport, sóval, borssal ízesítjük. Nem kell pihentetni, azonnal dolgozhatunk vele. Vékonyra kinyújtjuk (kb. 3-4 mm vastagra), és tetszés szerinti formákat szaggatunk belőle: pogácsa, rudak… stb. Az adaghoz szükséges alapanyagok, összetevők, mennyiségek
Az alábbi recepteket is érdemes megnézni:Hasonló alapanyagok alapján: Sajtos perec receptje, elkészítéseHasonló alapanyagok alapján: Sajtos sós rúd I. receptje, elkészítéseHasonló alapanyagok alapján: Sajtos sós rúd II. receptje, elkészítéseEgyéb infók
|
|||||||
- A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges
Régebben kapható volt egy sós süti, talán kvekers néven futott, kellemes füstölt sajtos ízesítésű, lóhere és egyéb mintás kis kekszdarabok voltak benne - Ez a sajtos keksz engem erre emlékeztetett, nagyon fiom, javaslom mindenkinek!